САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ НИКОЛЕ ВУЧЕНА ПОВОДОМ СКРНАВЉЕЊА ГРОБА ДЕТЕТА ПРЕДСЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНКА

Председник општине, Никола Вучен огласио се саопштењем за јавност поводом данашњег немилог догађа, скрнављења гроба детета председнице Скупштине општине Смедеревска Паланка, као и вишенедељног медијског линча и туртуре преко лажних Фејсбук профила. Саопштење преносимо у целости:

-Прошло је више од месец дана како моја породица, породице мојих пријатеља, најближих сарадника трпе медијски линч и тортуру преко лажних Фацебоок профила. До сада нисам реаговао и придавао велики значај људима који на такав начин покушавају да оповргну и осујете постигнуте резултате и напредак који је очигледан. Објаве и начин њиховог изражавања говоре о каквим се, заправо, људима ради. На све ниске ударце, измишљотине и глупости које су се провлачиле кроз објаве остали смо имуни. Данас је кап прелила чашу.
Може ли неко да ми каже колика је вероватноћа да од читавог гробља буде оскрнављено само једно гробно место, место које припада покојном детету нове председнице Скупштине општине Смедеревске Паланке?
С обзиром на све догађаје у протеклом периоду, основано сумњам да иза овог нечовечног чина стоје управо „људи који желе добро Паланци и Паланчанима“, а крију се иза лажних профила. Питам се колико су заиста људи спремни далеко да иду и како очекују да ће им се таква дела вратити?!
Људи који стоје иза лажних профила су људи који су до јуче чинили руководство исте те Скупштине општине, а данас без имало емоција, стида и вере раде овакве ствари.
Такође наглашавам, да ти исти људи, блиско сарађују и са медијима који немају никакве везе са Смедеревском Паланком, а који из ускоинтересних побуда у свему саучествују, не марећи за последице које ће бити резултат њиховог накарадног извештавања и активности.
Преузимам на себе сву одговорност за досадашње неоглашавање поводом ових догадјања, јер нисам сматрао да ће ти људи отићи толико далеко, да ће оскрнавити гроб нечијег детета, колико год да им тај неко смета.
Жао ми је што родитељи који су већ преживели једну такву несрећу, морају да преживљавају и овакве ствари. Пуну подршку, пре свега као родитељ, дајем нашој председници скупштине и сигуран сам да ћемо заједно пребродити овај немили догадјај.
Јавно позивам све надлежне органе и институције да ХИТНО поступе по поднетим кривичним пријавама, открију и процесуирају починиоце кривичних дела, а који не бирају начин и средства да унесу страх и неповерење, како код грађана Смедеревске Паланке, тако и код легитимно изабраних представника грађана у Смедеревској Паланци, стоји у саопштењу председника општине.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *