ВЕСИЋ; СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ЋЕ У ПОТПУНОСТИ БИТИ ПРЕМРЕЖЕНА БРЗИМ САОБРАЋАЈНИЦАМА

Министар грађевинарства и инфраструктуре Горан Весић и председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен обишли су радове на реконструкцији пута између Младеновца и Смедеревске Паланке. “Овај пут, дужине 22 километра, “крпљен” је пре неколико година и било је време да се коначно уради онако како заслужују грађани који живе у овом делу наше земље, рекао је Весић.
У Смедеревској Паланци протеклих година урађено је преко 100 километара путева.

“Када је у питању Шумадија најважније је то што ће већ током ове године, ако све буде како треба, почети изградња брзе саобраћајнице “Вожд Карађорђе” која ће обезбедити бољи комфор живота за људе, развој локалне привреде и развој туризма.
Уз брзу пругу између Београда и Ниша, за чију ће изградњу тендери бити расписани током ове године, ови пројекти ће потпуно променити начин живота у Шумадији, истакао је министар.
Председник општине Никола Вучен захвалио је министарству и министру Весицу на посети и новим улагањима.
“Реконструкција државног пута Паланка – Младеновац у дужини од 22 километра увелико се ради. Вредност радова је 930 милиона динара. Хвала министру Горану Весићу на обиласку ове важне деонице и на обећању које је испуњено. За неколико дана почиње реконструкција још једне важне деонице државног пута коју ћемо најавити до краја недеље, изјавио је Вучен.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *