ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА ПРВАКЕ

Локална самоупрва, и ове године обезбедила је поклон пакете школског прибора за ђаке прваке на територији општине Смедеревска Паланка. Ове године у први разред, у једанаест основних школа, уписано је 380 ђака. Председник општине, Никола Вучен и заменица председника Ђурђина Младеновић, обишли су основне школе на територији општине и уручили поклоне првацима.
Вучен је ђацима пожелео успешан остатак школовања и рекао да локална самоуправа посебну пажњу посвећује деци и њиховом образовању.
-Ђаци прваци су добили потребан прибор који ће им помоћи да квалитетиније прате наставу и савладају градиво. Захваљујемо компанији „Оптимум” на помоћи и подршци. Локална самоуправа сваке године одваја средства за куповину поклона за наше ђаке, а ове године почели смо од најмлађих. До краја године Општина Смедервска Паланка доделиће стипендије у висини од 6 милиона динара за ученике, студенте и младе таленте. Желимо срећу свим ђацима, мислимо на њих и заиста нам је стало до тога да њихово школовање иде правим током, рекао је председник општине.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Образовање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *