У ШКОЛИ У ВОДИЦАМА ОБЕЛЕЖЕН ВИДОВДАН И ПОДЕЉЕНА СВЕДОЧАНСТВА УЧЕНИЦИМА

У Основној школи „Олга Милошевић“ на свечан начин додељена су сведочанства, ђачке књижице и награде одличним ученицима од првог до седмог разреда.
 Свечаности у Водицама, на Видовдан, присуствовали су председник општине, Никола Вучен, народни посланик, Небојша Павловић,  као и донатори који су помогли у сређивању школе.
Нов изглед екстеријеру и ентеријеру ове школе дале су у потпуности адаптиране учионице, нови подови, намештај, интернет, мултифункционални уређај, интерактивна табла, наставна средства. Уређен је ходник, нова фасада, ограда око целе школе, олуци, као и потребни лимарски радови. Директор школе , Дарко Димитријевић похвалио се и спортским тереном који је функционалнији након постављене расвете. У знак захвалности Димитријевић је уручио поклоне како донаторима тако и ученицима.
-Овом приликом желимо да се захвалимо свим људима добре воље који су помогли да наша школа у Водицама добије нов изглед: локалној самоуправи, Драгану Ивковићу, породици Вуковић, посебно Милошу Вуковићу Рикију, Зорану Рајковићу, Бобану Милутиновићу, доктору Горану Божићу, као и свим родитељима и мештанима села Водице.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *