РЕКОНСТРУКЦИЈА СЕМАФОРА У СП

Реконструкцијoм и заменом свих семафора у нашем граду после више од 50 година. добили смо сигурније раскрснице у нашем граду. Преко Општинског савета за безбедност саобраћаја успели смо, коначно, да определимо средства за један од највећих проблема који је мучио све учеснике у саобраћају.

Радови су се изводили парцијално, раскрсница по раскрсница.

Завршетком радова добили смо најављене најмодерније и најсавременије системе електросигнализације са уграђеним лед модулима. Урађене су све семафорске раскрснице у граду.

Уз комплетну реконструкцију семафора уградићемо и камере које ће пратити поштовање саобраћајних прописа учесника у саобраћају. Родитељи више неће бринути када њихова деца крену у школу или вртић, сви системи ће бити повезани са оперативним центром у Полицијској станици, у Паланци. До краја месеце урадићемо и обележавање хоризонталне сигнализације, пешачке прелазе и обавештења на коловозу поред школа. Мало по мало наша Паланка ће бити сигурно и лепо место за живот и одрастање наше деце. Рекао нам је у овом обраћању председник општине Никола Вучен.

 

Please follow and like us:
Posted in Пројекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *