ПОРОДИЦИ ПЕТКОВИЋ ИЗ ЦЕРОВЦА ПРИКЉУЧЕНА СТРУЈА

После две године породици Петковић из Церовца, која живи у веома тешким условима, прикључена је струја. У породици Петковић живи Јована, са оцем и сестром који су лошег здравственог стања. Отац нема  примања, чак ни новчану социјалну помоћ. Јована је ученица Средње машинске школе „Гоша“,одличан ђак, вредна и лепо васпитана девојчица. Лјуди добре воље и великог срца, покренули су акцију прикупљања помоћи за Јованину породицу. Уз велике напоре и препреке породици Петковић, после две године, поново је прикључена струја.

Посебна захвалност, за ово добро дело,припада посластичарници Кејк тајм, Електроморави из Смедеревске Паланке и Велике Плане, Предузећу Инсталелектро, Уни Цредит банци и директорки, Јелици, професорки, Лјиљи Марган, Марку из Жутог таксија и свима  који су имали слуха и добре воље да се сликају  и поделите објаву на фејсбуку у оквиру хуманитарне акције која је спроведена  на Божић.

-Хвала вам, зато што смо после две године успели да Јовани и њеној сестри вратимо осмех на лице. Потрудицемо се да и у наредном периоду пружимо помоћ и другим породицама  којима је она неопходна, наводе организатори акције.

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *