ПЕНЗИОНЕРИ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ОД РАНЕ ЗОРЕ У КУПОВИНИ

Старијим грађанима од 65 година јутрос је омогућена куповина намирница у периоду од 04.00 до 07.00 сати. За ту намену јутрос је отворено око двадесет продавница на подручју општине Смедеревска Паланка. Командант Штаба за ванредне ситуације,  Никола Вучен јутрос је са члановима Штаба, волонтерима  и полицијским службеницима био је на лицу места, испред продајних објеката. Какао је изјавио, интересовање за куповином старијих грађана било је велико, а организација добра.

-Јутрос смо били са нашим пензионерима. Хвала им што су испоштовали све препоруке и савете како да се понашају у оваквим тренуцима. Хвала Министарству унутрашњих послова Републике Србије – Полицијској станици у Смедеревској Паланци на пажњи и помоћи коју су пружили нашим пензионерима. Хвала свим таксистима Удружења „Жути такси“ који су учествовали у спровођењу ове акцији и који су бесплатно возили наше најстарије грађане, истакао је Вучен рано јутрос.

Због забране кретања старијим грађанима, услед ризика од заразе коронавирусом, омогућено је да недељом у раним јутарњим сатима купују. Пензионерима су на улазу у продавнице дељене маске и рукавице.

 

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *