ОД 1. МАРТА БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ И СТАРИЈЕ ОД 65 ГОДИНА

На седници Општинског већа донета је Одлуку да од 1.марта ове године, превоз за све пензионере и старије од 65 година на територији општине Смедервска Паланка, буде бесплатан. Данас је расписан Јавни позив за остваривање права на повлашћену вожњу у јавно градском и приградском превозу путника. Право учешћа на позиву имају грађани старији од 65 година као и грађани са потврдом о пензији који имају пребивалиште на територији Општине Смедеревска Паланка.
Од понедељка, 14. до петка, 25. фебруара на шалтеру бр.1, који се налази у холу општине, можете предати документацију за остваривање права на бесплатан превоз.
Од документације је потребно :
Попуњен захтев за издавање претплатне карте ( добија се на шалтеру бр.1 и попуњава на лицу места)
Фотокопија личне карте или очитана личну карту
Једна фотографија мањих динензија 30×35 мм
За пензионере млађе од 65 година доставити копију решења о признању права на пензију или пензиони чек.
Подела легитимација за бесплатни превоз врши ће се од 1. марта, о чему ћемо вас накнадно обавестити.
-Пратећи политику државе и председника Александра Вучића која се односи на бригу и помоћ нашој старијој популацији, пензионерима, ми, као локална самоуправа, желимо да пружимо захвалност, јер су управо они поднели највећу жртву 2014. године и дали подршку када је било најтеже. Захваљујући нашим пензионерима Србија иде напред, градимо путеве, болнице школе, вртиће… Хвала за вашу несебичну подршку, а ми ћемо наставити да бринемо још више о вама ставарајући још боље услове за живот свих наших суграђана, изјавио је председник општине Никола Вучен.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *