ОДРЖАНА СВЕЧАНА АКАДЕМИЈА ПОВОДОМ СТОГОДИШЊИЦЕ ГОША ФОМ-а

Председник општине Никола Вучен  присуствовао је свечаној академији поводом обележавања стотину година постојања и непрекидног рада ГОША Фабрике опреме и машина.
Овом златном јубилеју у својству изасланика председника Републике Србије, Александра Вучића, присуствовао је министар државне управе и локалне самоуправе, др Александар Мартиновић. Министар Мартиновић је у име Владе Републике Србије примио специјално признање, плакету са повељом, као знак захвалности за посебан допринос и успешну сарадњу.
У име општине Смедеревска Палнка плакету са повељом примио је председник општине Никола Вучен.
-Заслужан за успешно пословање и опстанак једне велике фабрике у најтежим временима за привреду Србију крајем прошлог и почетком овог века, свакако је директор Срдан Димитријевић, који је сву своју снагу, знање и способност уложио у фабрику, синоним града и бивше Југославије, рекао је Вучен поводом јубелеја Гоша ФОМ-а.
Вучен је такође истакао да је у протеклих десет година ГОША ФОМ стекла стабилно пословање захваљујући одговорној политици државе Србије према домаћим компанијама и помоћи и подршци Владе Републике Србије, ресорних министарстава и личним залагањем председника Александра Вучића.
Током века постојања, производња никада није стала, а производни програм је у континуитету пратио развој нових технологија у производњи. Захваљујући мерама државе Србије, које су допринеле развоју и одрживости домаће индустрије, ГОША ФОМ је, и после века пословања, компанија пред којом је блистава будућност.
Директор Гоша ФОМ-а Срдан Димитријевић уручио је плакете пословним партнерима и заслужним појединцима као знак захвалности подршке и добре сарадње.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *