МИНИСТАР СПОРТА ЗОРАН ГАЈИЋ ПОСЕТИО ОШ “ХИМ” И ОТВОРИО РЕНОВИРАНУ ФИСКУЛТУРНУ САЛУ

Данас је основну школу “Херој Иван Мукер” посетио министар спорта Зоран Гајић са сарадником и саветником Дејаном Бојовићем паланачким олимпијским репрезентативцем, и том приликом отворио реконструисану фискултурну салу ca председником општине Николом Вученом, а у присуству директорке школе Драгане Ристић, наставника, ученика, спортиста и будућих паланачких шампиона. После 50 година фискултурна сала комплетно је реконструисана средствима локалне самоуправе и на адекватан начин опремљена спортским реквизитима за часове физичког васпитања, али и за све остале спортске дисциплине.

Министар је са председником општине обишао Стрељачку дружину “Јасеница” чији су стрелци изузетно успешни на домаћим такмичењима.
“Хвала Министарству и министру Гајићу на досадашњој помоћи и подршци у развоју спорта у нашој општини са посебним акцентом на школски спорт. Такође, хвала једном од најуспешнијих паланачких спортиста свих времена Дејану Бојовићу, саветнику министра спорта, који није заборавио свој родни град и који нам је велика подршка”, изјавио је Вучен.

Пригодне речи су уптили директорка школе и министар Гајић. Размењени су поклони, а најављен је наставак радова у ОШ ХИМ, када је у питању отворени фудбалски терен.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *