ЗАВРШЕНИ РАДОВИ У ДНЕВНОМ БОРАВКУ “ПУЖ”

Дневни боравак за децу, младе и одрасле са сметњама у развоју „ПУЖ” од понедељка почиње са радом, после паузе од недељу дана. Данас је ову установу обишао председник општине Никола Вучен. Он је том приликом рекао да је за кратко време одрађено комплетно реновирање унутрашњости, замењен је намештај, кухиња и грејна тела.
-Успели смо да за ово кратко време одрадимо комплетно реновирање унутрашњих просторија, и да обезбедимо нашим корисницима још боље услове за њихов боравак у овом простору. У понедељак стижу нови уређаји за кухињу, машина за прање судова, шпорет и још неки ситни апарати, рекао је Вучен.
Председник је захвалио свим радницима установе “ПУЖ” на челу са управницом, који су својим ангажовањем и радом помогли да се радови заврше у овако кратком року. -Хвала и родитељима наших корисника који су имали разумевања за нашу акцију коју смо сповели, сигуран сам да ће деца сада имати боље услове за боравак у овој установи. На нама је да и даље радимо и да на пролеће уредимо и двориште испред објекта, реако је председник општине.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *