ГРАДОНАЧЕЛНИК СМЕДЕРЕВА ЈОВАН БЕЧ И ПРЕДСТАВНИЦИ ХБИС СЕРБИА О ЕКОЛОГИЈИ И ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Градоначелник Смедерева Јован Беч, његова саветница Милица Мијатовић и начелник Градске управе Милко Мишковић, данас су са представницима компаније HBIS SERBIA разговарали о примени најсавременијих стандарда у области заштите животне средине.

Градоначелник се најпре захвалио представницима компаније на спремности да разговарају о свим питањима од важности за заштиту животне средине.

-Данас сам имао част да у просторијама Градске управе, са својим сарадницима угостим представнике компаније ХБИС СЕРБИА. Циљ нашег састанка је био да се унапреде еколошки стандарди и услови живота у нашем граду. Компанија је најавила и отварање најсавременијег постројења за прераду сировина у Смедереву, што је од великог значаја и представља кључну инвестицију у заштити животне средине, а било је и реци о постављању дезо баријере у Вранову. Захвалан сам представницима компаније ХБИС СЕРБИА на спремности да разговарају о свим питањима од важности за заштиту животне средине у нашем граду, навео је Беч.

Циљ овог састанка је био да се унапреде еколошки стандарди и услови живота у нашем граду. Између осталог, разматрано је и питање постављања дезо баријере у Вранову, као и да се у будућности направи студија изводљивости од значаја за екологију и заштиту животне средине у нашем граду. Компанија HBIS SERBIA је најавила и отварање најсавременијег постројења за прераду сировина у Смедереву, што је од великог значаја за наш град и представља кључну инвестицију у заштити животне средине.

Важно је нагласити да је градоначелник посебно истакао  значај примене највиших стандарда у овој области, али и посебно захвалио представницима компаније на уложеном труду и посвећености активностима које се односе искључиво на увођење најсавременијих технологија у складу са светским параметрима у области екологије.

Фото: фејсбук

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *