АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ЂЕНЕРАЛА ПАВЛОВИЋА

Асфалтирањем улице Ђенерала Павловића наставља се уређење путне инфраструктуре у општини Смедеревска Паланка. Ове године великим планом уређења путева у општини предвиђено је буџетом 150 милиона динара.
-Урађена је комплетна реконструкција улице Ђенерала Павловића на Влајића брду у дужини од 450 метара. Реконструкција обухвата замену старе водоводне мреже, постављање ивичњака и асфалтирање. Укупна вредност радова је око 16 милиона динара, а средства је обезбедила локална самоуправа у оквиру плана уређења путне инфраструктуре, изјавила је заменица председника општине Ђурђина Младеновић.
Она је истакла да је за ову годину предвиђено више новца за ову намену него претходне.
-Одговорним руковођењем општином и општинским буџетом успели смо да определимо 30 милиона динара више за реконструкцију путева у нашој општини. И поред свих потешкоћа које смо имали у протеклом периоду , дугова који и данас пристижу на наплату успевамо да поред текућих обавеза издвајамо средства за уређење града и стварању бољих услова за живот наших суграђана, рекла је Младеновић.
Након радова у улици Ђенерала Павловића, радиће се путни правци у Баничини и Кусатку. Након тога радови ће бити настављени по приоритетима који су предвиђени великим планом за уређење путне инфраструктуре , како у градским тако и у сеоским месним заједницама.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *