САРАДЊА ОПШТИНЕ ПАЛАНКА И ЈУЖНЕ КОРЕЈЕ НАСТАВЉА СЕ И У ДРУГИМ ОБЛАСТИМА

Председник Општине, Никола Вучен данас се састао са представницима Јужне Кореје, генералним директором КОТРЕ, Кисанг Хванг, менаџером КОТРЕ, Јунyоб Парк и Михајлом Павловићем, саветником за инвестиције КОТРЕ у Србији.
-КОТРА – ( Кореа Траде-Инвестмент Промотион Агенцy) јужнокорејска организација за промоцију трговине и инвестиција је организација која је имала велики утицај да компанија Кјyнгшин Кајбле Еуропа инвестира у Србију, у нашу Смедеревску Паланку.Такође смо причали о будућим пројектима које ћемо заједно спроводити на пољу културе и науке. Заједнички циљ нам је да Смедеревска Паланка у наредном периоду буде седиште нових инвестиција и технологија које ћемо заједно са нашим пријатељима реализовати. Један мали град, на само сат времена од Београда, ће у будућности бити препознатљив по новим технолошким садржајима као и ИТ сектору, навео је Вучен.
Он је истакао да ће до краја овог месеца, 24.априла, председник Републике Србије, Александар Вучић свечано отворити фабрику Кјунгшин Кабле Еуропа у Смедеревској Паланци. -Пишемо нову историју наше Општине и идемо у даље победе, рекао је Вучен.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *