ЂУРЂИНА МЛАДЕНОВИЋ ПРИСУСТВОВАЛА ОБЕЛЕЖАВАЊУ ДАНА ОПШТИНЕ КОЗАРСКА ДУБИЦА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Заменица председника општине Ђурђина Младеновић присуствовала је обележавању Дана општине Козарска Дубица у Републици Српској. У име председника Николе Вучена и општине Смедеревска Паланка,Ђурђина Младеновић је изразила задовољство што присуствује обележавању Дана општине Козарска Дубица и пожелела наставак изградње и јачања политичких, економских и културних односа две општине, а посебно пријатељских које треба оставити за будуће генерације.
Поводом обележавања 27.априла-Дана општине Козарска Дубица, у Дому културе одржана је свечана академија са пригодним културно – уметничким програмом који су пратиле бројне званице и гости. Присутнима се прво обратио домаћин, начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић који се осврнуо на историјат града, знаменитости, постигнуте резултате као и на све важније догађаје и људе у општини.
Обележавању Дана општине Козарска Дубица присуствовали су званичници, бројне делегације и гости, међу којима министар управе и локалне самоуправе Републике Српске Сенка Јујић, посланици у Народној скупштини Републике Српске, представници општине Бела Паланка, града Крагујевца, општина Мали Зворник и Смедеревска Паланка.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *