РОКЕНРОЛ УРАНАК 1. И 2. МАЈА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Трећи по реду фестивал „Рокенрол уранак“ биће одржан у Смедеревској Паланци у живописном простору Летње баште биоскопа, 1. и 2. маја 2024. године. Као и претходних година фестивал организује Пунк Рок кафе, уз подршку Установе Културни центар и општине Смедеревска Паланка.
Фестивал је настао као насушна потреба овог малог града за оваквом манифестацијом, што је и доказала завидна посећеност претходних година. Ове године уз доста озбиљнију светлосно-тонску продукцију очекују нас концерти великих имена из Србије и окружења.
Првог дана фестивала, 1.маја – „Концерт у подне“ полазника Основне музичке школе „Божидар Трудић“ из Смедеревске Паланке. Још једно од, сада већ традиционалних дешавања.

Истог дана у вечерњим часовима концерти бендова “Лудак у развоју” из Крагујевца, “Трула Коалиција” из Аранђеловца, односно Крагујевца и први пут у Паланци – бенд “Бркови”, који важе за један од најпопуларнијих и најактивиних бендова на овим просторима.
Друге вечери фестивала наступиће наш суграђанин Мики Радојевић, са бендом сачињеним од врсних музичара из Паланке и Крагујевца, где ће нам представити свој дугогодишњи рад у бендовима “Сикс Пек” и “Човек без слуха”, али и материјал са свог соло албума „На крају скитања“.
Никола Врањковић, вероватно наш најплодоноснији кантаутор затвара овогодишњи фестивал у наставку своје велике турнеје.
Организатори позивају све љубитеље доброг, рокенрол звука да посете Смедеревску Паланку, град рокенрола и тиме помогну да задржимо ту ласкаву титулу.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Култура.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *