ПОЧЕЛА ПРИМЕНА ОДЛУКЕ- ЦЕНЕ ВРТИЋА НИЖЕ ЗА 50 ОДСТО

Председник општине, Никола Вучен данас је искористио могућност плаћања рачуна у ПУ “Чика Јова Змај” по умањеној цени од 50 одсто И проверио да ли се донета Одлука о умањењу цене примењује. Том приликом је изјавио:
-Данас сам у својству родитеља, чије дете похађа вртић ПУ “Чика Јова Змај”,дошао да измирим обавезе боравка детета у овој установи. На шалтеру благајне , радница ме је обавестила о Одлуци која је недавно донета на седници Општинског веће општине Смедеревска Паланка, а која се односи на умањење цене вртићаод 50 одсто, уколико се рачун измири до 20. у месецу.
Овом приликом сам желео, најпре, да проверим да ли се Одлука о новој цени вртића поштује, а самим тим сам искористио право на умањење цене, умести 6.140 динара, платио сам рачун за јануар у износу од 3.100 динара.
Надам се да ће примена ове Одлуке родитељима, чија деца бораве у вртићима, значити за кућни буџет и да смо учинили добру ствар на коју треба да будемо поносни. Цена вртића у паланачкој предшколској установи најнижа је у региону.
Подсећам родитеље да уколико измире обавезе од 1. до 20. у месецу за претходни месец, стичу право на умањење у износу од 50 одсто од економске цене услуге по детету.
У последње четири године успели смо да обезбедимо средства која су директно утицала на побољшање животног стандарда свих наших суграђана са посебном бригом о нашој деци, и стварању бољих услова за њихово одрастање и образовање. Ту нећемо стати, настављамо даље.

Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *