ОПШТИНСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА ПРОГЛАСИЛА ПРВУ ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ – СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА-АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ

Општинска изборна комисија прогласила је прву листу за локалне изборе у Смедеревској Паланци, Српска напредна странка – Александар Вучић – заједно можемо све.
Представници Српске напредне странке, рано јутрос, предали су, Општинској изборној комисији, листу кандидата за локалне изборе под називом Александар Вучић – заједно можемо све. Носилац листе је Александар Вучић, а први на листи је Никола Вучен.
Општинској изборниј комисији предали су преко хиљаду потписа подршке грађана.
-Управо је проглашена прва изборна листа за локалне изборе у Паланци под називом Александар Вучић – заједно можемо све. Хвала свим суграђанима који су дошли синоћ и дали подршку нашој листи. Драго нам је и поносни смо што је толико наших суграђана дошло да подржи наш рад, напредак и резултате. Свако може да погледа око себе и види промене. Сигуран сам да ће наши суграђани умети да изаберу најбоље. Не можемо сада да станемо, морамо да наставимо вредно да радимо како би наша Паланка била још успешнија. Веома сам почаствован и поносан што ћу водити листу Александар Вучић-заједно можемо све. Захваљујем на поверењу, пре свега, председнику Вучићу, као и својим колегама у странци, изјавио је Никола Вучен први на листи Српска напредна странка Александар Вучић – заједно можемо све, након проглашења листе.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Политика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *