НА КОРОНА ВИРУС ПОЗИТИВНО 17 ОСОБА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Према подацима Завода за јавно здравље Пожаревац, у Смедеревској Паланци   на корона вирус позитивно је седамнаест лица.

На основу резултата до сада урађених тестова, корона вирусом је у општини Смедеревска Паланка позитивно седамнаест особа. Од тог броја позитиван тест на Covid 19 установљен је и код пет лица која раде у Болници „Стефан Високи“.   Свим лекарима, медицинском и немедицинском особљу у нашој болници ,,Стефан Високи“  желим да пружим пуну подршку, уједно и захвалност, на свему што у овом тренутку чине да се вирус држи под контролом, изјавио је командант Штаба за ванредне ситуације, Никола Вучен.

Тренутно на територији Подунавског округа 1.101 особа је под здравственим надзором. У Подунавском округу је позитивно 25 особа, у Смедереву седам, у Смедеревској Паланци 17 и у Великој Плани једна.

Највећи пораст од последњег извештаја је забележен у Смедеревској Паланци где је од 17 позитивних, 8 пацијената под кућним надзором, а 9 их је хоспитализовано. У Смедереву је двоје под кућним надзором а петоро на болничком лечењу од чега четворо у Београду и један у Смедереву.

У Заводу за јавно здрваље Пожаревац је до сада тестирао 249 особа из Подунавског и Браничевског округа.

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *