Концерт Ван Гога и Дејана Петровића на тргу у СП

На Паланачком тргу, оджан је концерт групе Ван Гог и Дејана Петровића. На задовољство великог броја грађана, ове две групе музичара, потпуно различитих музичких праваца, направили су сјану атмосферу.

Поред паланчана, наш град је преплавио велики број посетилаца из околних места. Одличним тоном, светлосним ефектима, добром свирком, многи посетиоци овог догађаја су са собом понели сјане утиске, а наш град с поносом се може похвалити сјајном организацијом овог концерта. Ђуле Ван Гог и Дејан Петровић, низали су хит за хитом, како оне старе које је некада с одушевљењем слушала мало по годинама старија публика, као што су „твој смех“, и „трагови прошлости, изведени су и хитови новијег датума „Море без обала“ и „Ружа и трн“.  Дејан Петровић је публику освоји већ првим тоновима своје трубе и у наставку вечери динамику свирке је контролисао како својим, тако и обрадама светских хитова, одсвираних дувачким инструментима.

Сјаном организацијом како самог концерта, тако и сви осталим пратећим елемантима, обезбеђење концерта и на крају ватрометом на паланачком тргу, локална самоуправа се само може похвалити за организацију оваквог догађаја

Please follow and like us:
Posted in Пројекти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *