ДИРЕКТОР ПОШТЕ СРБИЈЕ ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ ОТВОРИО НОВУ ПОШТУ У ДОЊЕМ ГРАДУ

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић отворио је данас нову пошту у Смедеревској Паланци. Нова пошта, отворена у месној заједници Доњи град. Има два шалтера и својим услугама олакшаће живот грађанима у том делу града, речено је на отварању.
У изјави за медије, Ђорђевић је поручио да је план да се у наредном периоду отвори још нових експозитура широм Србије. Такође је истакао да су му подједнако важни услови рада запослених и добар пословни амбијент у свим пословницама, онима у мањим местима, као и великим градовима.
У новим просторијама модерног изгледа и дизајна и побољшане функционалности за кориснике и за запослене, грађани ће моћи на једном месту да користе све услуге које Пошта Србије пружа.
-Уз увођење нових услуга и унапређење инфраструктуре у мањим срединама, где је пошта додатно и кључни фактор повезивања и важан предуслов ревитализације и функционисања локалних заједница, приоритет је уређење и реконструкција свих пословница у Србији, првенствено на корист грађана, али и дела запослених који су радили у условима који нису били најповољнији, рекао је, поред осталог, Ђорђевић.
Председник општине Никола Вучен захвалио је директору Поште Србиије на новим просторијама у месној заједници Доњи град. Нова пошта ће свакао олакшати грађанима овог дела града да обаве посао на једном месту, и то у својој месној заједници. Он је најавио реконструкцију поште на Колонији и ускоро отварање.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *