РЕКОНСТРУКЦИЈА РЕГИНАЛНИХ САОБРАЋАЈНИЦА

У општини Смедеревска Паланка ове године доста се радило се на  уређењу путне инфраструктуре. Јена од највећих инвестиције је реконструкцији  саобраћајнице Паланка-Азања-Селева у дужини од 20 километара. Поред овог великог инфраструктурног пројекта ради се и асфалтирање и уређење саобраћајница и тротоара широм општине. Председник општине, Никола Вучен најваио је изградњу 75 километара регионалних саобраћајница који ће бити изграђене до краја 2022. године.

-Поред многобројних инфраструктурних радова који се  изводе на територији наше општине, настављају се радови на реконструкцији регионалног пута Паланка – Азања – Селевац на дужини од 20 километара. Свакако једна од најзначајних саобраћајница која повезује Паланку са изласком на ауто пут код Kолара, а уједно пролази кроз највећа села наше општине. Ова деоница није реконструисана више од 40 година, оно што је важно да се уз реконструкцију коловоза раде и пешачке стазе и тротоари у Азањи и Селевцу. Ширина пута када се рекоантрукција заврши биће 6,8 метара што ће свакако омогућити много безбеднији саобраћај за све учеснике. Ових дана се полако излази из атара Азање и улази на територију Селевца, изјавио је Вучен.

Он је изразио велику захвалност председнику Александру Вучићу на помоћи коју пружа грађанима општине Смедеревска Паланка кроз овакве инфраструктурне пројекте.

-Никада се није оволико улагало у нашу Општину а Паланка ће до краја 2022. године имати реконструисане све регионалне путеве на територији наше општине

Please follow and like us:
Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *