Полиција је сервис грађана

Свечано отварање шалтер сале у Полицијској станици у Паланци

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције у Полицијској станици у Смедеревској Паланци данас ће бити приређена свечаност. Обележиће се полагањем венаца на спомен обележја полгинулим полицајацима из наше општине, пријему гостију, пословних партнера и пријатеља као и свечаном отварању реновиране шалтер сале у приземљу зграде. Свечаност је заказана за 12 часова.


Треба напоменути да је реновирање сале трајало око месец дана. Средства за адаптацију простора обезбеђена су захваљујући донацијама власника и директора предузећа из нашег града. Службеницима Полицијске станице обезбеђени су бољи услови за рад, а грађани ће убудуће подносити захтеве и подизати документа у новој и веома савремено опремљеној шалтер сали, пре свега , лакше и једноставније. Начелница Полицијске станице у Паланци, потпуковник Весела Јанићијевић захвалила се донаторима на несебичном даривању и залагању да станица у Паланци добије нови изглед, а све у инересу грађана општине Смедеревска Паланка. Она је истакла да степен поверења грађана у полицију из године у годину расте, а да полиција и МУП чине све да то поверење буде што веће. – Полиција је сервис грађана и тако треба да остане. Верујем да ће се наши суграђани , који имају потребе за нашим услугама, осећати пријатно у новом амбијенту, а пре свега брзо и лако доћи до нових докумената, рекла је начелница.
У недељу ће у Сава центру у Београду у 18 часова бити одржана централна свечана академија поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, саопштио је данас МУП.

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *