ОПШТИНА ОБЕЗБЕДИЛА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА МАЛИШАНЕ У ПУ „ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ“

Председник општине, Никола Вучен  присуствовао је додели новогодишњих пакетића у вртићу „Ташмајдан“. Локална самоуправа је другу годину за редом определила средства за куповину новогодишњих пакетића за сву децу која бораве у вртићима ПУ „Чика Јова Змај“ на територији општине Смедеревска Паланка. Ове године обезбеђено је 1300 пакетића. Вучен је рекао да захваљујући одговорним пословањем, великим залагањем и бригом за најмлађе, и ове године су издвојена значајна средства за школе, вртиће, поклон уџбенике за предшколце и прваке као и награде за ученике и студенте.
– Ове године комплетно смо реновирали вртић „Лептирић“ који је био оштећен у пожару . Радови су у потпуности завршени и планирамо свечано отварање у четвртак 29. децембра. У наредној години планирамо адаптацију још два до три вртића и то ће нам бити приоритет. План нам је да у наредне три године реновирамо све објекте предшколске установе на подручју општине. На тај начин нашој деци ћемо обезбедити још боље услове за боравак у вртићима, где поред игре и дружења са вршњацима стичу и нова знања, рекао је председник општине.
Малишане у вртићу „Ташмајдан“ обрадовао је Деда Мраз. Поред новогодишњих пакетића свако дете од локалне самоуправе добиће календар и велику фотографију са Деда Мразом.
У име општинског руководства, председник општине је малишанима, васпитачима и родитељима пожелео срећну и безбрижну Нову годину, много радости, здравља и успеха.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *