ОДРЖАН СКУП “СРБИЈА НАДЕ” У БЕОГРАДУ

Скуп “Србија наде” одржан је синоћ на платоу испред Народне скупштине у Београду. Председник Александар Вучић истакао је да су  јединство, заједништво и уједињеност потребнији него икада. Нагласио је да је ово последње вече да се обраћа као председник Српске напредне странке и поручио да је за дијалог и разговор, али да прелазних влада неће бити.

Вучић је навео да је 11 година на челу Српске напредне странке.

“Побеђивали смо на свим изборима, побеђивали смо их и зато што никада нису имали политику, зато што су увек само размишљали како на силу и уз помоћ неког другог са стране да се дочепају власти. Ово је последње вече које вам се обраћам као председник СНС-а, сутра ће неко други преузети моју, вашу, нашу Српску напредну странку, чији ћу члан постати, чији ћу верни и одани члан бити”, нагласио је Вучић.

Рекао је да ће сутра бити председник свих грађана Србије, а не председник политичке партије.

“Дивни људи од сутра ће преузети руковођење нашом партијом, то је једна од ствари. Али већ за Видовдан, управо због кризе у којој се налазимо, а замолићу СНС да буде стожер свега тога, крећемо у формирање Покрета за народ и државу да бисмо имали базу, ослонац и основу да сачувамо нашу земљу у наредне две, три кризне године које су одлучујуће за будућност Србије. Ја знам да то без СНС-а не може”, поручио је Вучић.

 

Please follow and like us:
Posted in Вести, Политика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *