Награде за школу и наставнике Основне школе “Олга Милошевић”

Ове године чак 5 наставника Основне школе „Олга Милошевић“ добило је Националну ознаку квалитета за пројекат “Медена прича”, а школа је добила ознаку eTwinning школе. Награђени наставници су: Марина Миладиновић, Снежана Николић, Татјана Јовичић, Јасмина Милићевић и Катарина Башчаревић. За учешће у пројекту признањем је награђено и пет ученика: Сара Салатић, Филип Новаковић, Мартина Пренкпаљај, Лазар Војновић и Мијана Аџић.
Ознака квалитета је признање учесницима eTwinning портала и школама за изузетан ниво учествовања на eTwinning порталу. За ученике она може бити подстицај и награда за уложени труд а за школе – јавно признање за квалитет рада и отвореност ка сарадњи на европском нивоу.


eTwinning ознака школе значи да је школа препозната као предводник у области дигиталне праксе, праксе безбедности на интернету, иновативних и креативних приступа педагогији, подстицања континуираног професионалног усавршавања запослених и подстицања сарадничких наставних пракси са запосленима и ученицима.
На годишњој eTwinning конференцији Фондација Темпус Fondacija Tempus ETwinning Srbija је у хотелу Метропол, у Беграду, 6. септембра 2019. године доделила наставницима Националне ознаке квалитета а школама ознаке. Догађај је отворио је министар просвете, науке и технолошког развоја, Младен Шарчевић, а присуствовали су му наши награђени наставници.
Захваљујемо се ученицима и родитељима на сарадњи током пројекта а наставницима и директору Дарку Димитријевићу на времену и труду уложеном за успешну реализацију пројектних активности. Захвалност дугујемо и Фондацији Темпус која је све то препознала и наградила. Похваљујемо их такође за организацију самог догађаја као и свих осталих активности које реализују веома професионално.
ОШ “Олга Милошевић”

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *