ИЗ КЊИГЕ УТИСАКА: БРАВО ПРОФЕСИЈО И ДОБРОЧИНИТЕЉИ, ДЕЦО МОЈА МЕДИЦИНАРИ

На вакциналном пункту у Градској апотеци, где се свакоднвено обавља вакцинација и ревакцинација становништва, постављена је књига утисака. Надлежни из Дома здравља желели су да чују сугестије, примедбе, предлоге и мишљења грађана о организацији масовне вакцинације становништва, у Смедеревској Паланци. Из књиге утисака издвајамо поруку Златиборке Петронијевић – Цане, која није штедела речи и емоције, када је на листу папира, оставила своје утиске након примљење вакцине. Преносимо у целости утисак госпође Петронијевић:

Драга моја децо, медицинари!
Ваш дочек на улазу без чекања, ваша ведрина, осмех и опхођење, ваша организованост, оперативност, савесност и посвећеност ме је изненадила и обрадовала до те мере да сам доживела велику радост. Кући се враћам препорођена, са пуно наде за светлију будућност са вашом младошћу.
Нека вам живот обасја душу и испуни је најдивнијим осећањима, и нека вам Бог подари све што немате, а желите, да сачувате све што имате, а волите. Срећа је живети у радости и то је данас велики подвиг. Молим се у духу, у свако време, за вас и ваше здравље и срећу.
Моја молитва за вас рађаће дрво среће и љубави за ваше будуће подвиге – велика дела у будућности, на радост нас који вам се обраћамо и у болести.
Овакво ваше пожртвовање, преданост, савесност, организованост, остаће као непроцењиво дело у мојој породици и мени, а то се памти и награђује љубављу.
Изненађена сма и почаствована вашим милосрђем.
Браво професијо и доброчинитељи! Браво!
Моја мисао је Бог, а речи молитва.
Молим се за вас у белим мантилима ма где били. Нека вас Господ чува и сачува!
Златиборка Петронијевић – Цана

Please follow and like us:
Posted in Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *