СЕЛАКОВИЋ ОБИШАО ПОПЛАВЉЕНА ПОДРУЧЈА У ОПШТИНИ ПАЛАНКА

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић, који је дошао у име Владе Републике Србије, обишао је данас мостове на рекама Кубришници и Великом лугу на путу за Ратаре. Министра смо упознали са оштећењима на путној инфраструктури која су настала услед прошлонедељних поплава.
То се пре свега односи на мост и деоницу пута према Мраморцу, два моста и деоницу пута у насељу Ратари, као и оштећења на путним правцима у Кусатку, Глибовцу и Придворицама. Такође, министар се у разговору са мештанима информисао и о штети која је настала на пољопривредним површинама, а за које Влада Републике Србије проналази решење на који начин да се помогне пољопривредницима.
Министар је позвао грађане да пријаве насталу штету на пољопривредном земљишту и похвалио рад паланачке општине, будући да је увела дежурства и да грађани могу пријаве да поднеси у поподневним сатима.
-Хвала Влади Републике Србије и министру Селаковићу на бризи и разумевању као и помоћи која ће нам добро доћи.Велика улагања државе у одржавању река и водотокова и одбрани од полава, овога пута,спасила су нашу општину и највеће градско насеље да не буде поплављено, рекао је председник општине Никола Вучен.
Please follow and like us:
Posted in Вести, Друштво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *